×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerbetoon voor Guus Verstraete jr.

13.02.2018 -

In Beeld en Geluid is een speciale bijeenkomst gehouden ter nagedachtenis aan Guus Verstraete jr. Hij overleed vorig jaar. Verstraete groeide in de jaren zeventig uit tot een van de bekendste tv-regisseurs van ons land.


 

In het bijzijn van zijn vrienden en familie werd een speciale theatervoorstelling gehouden met bijdragen van onder anderen André van Duin, Joop van den Ende en Ron Brandsteder. Met deze drie tv-persoonlijkheden vierde Verstraete grote successen. Paul de Leeuw presenteerde de show.

Verstraete was de grote man achter succesvolle tv-shows als Wedden dat..?, Ron’s Honeymoonquiz, de Surpriseshow, Mooi! Weer De Leeuw en diverse shows van en met André van Duin.

Guus Verstraete jr. was jaren getrouwd met musicalster Simone Kleinsma. Die viert momenteel successen met de musical Was getekend, Annie M.G. Schmidt.