Edwin Evers wil graag eigen plaat opnemen

Edwin Evers maakt al bijna 17 jaar de ochtendshow op Radio 538. Dat de wekker om 4.00 uur afgaat, is dus bijna normaal voor hem. Toch denkt Evers al voorzichtig aan een rustiger bestaan.

"Radio maken zal ik waarschijnlijk altijd blijven doen", zegt hij in het AD. "Het is nu volstrekt niet aan de orde, maar een programma maken op een relaxter tijdstip zou over een aantal jaren niet verkeerd zijn."

Evers is ook druk bezig met het produceren van muziek, voor onder anderen Glennis Grace, en het zelf optreden met zijn eigen band. "Het gaat wat dat betreft meer dan goed. Maar mijn agenda zit op dit moment wel héél erg vol." En daar baalt hij, maar vooral zijn vriendin meer dan eens van. "Logisch! Maar ze weet ook dat het bij het werk hoort waarvan ik zo veel houd."

Naast het presenteren van een radioshow op 'een relaxter tijdstip' heeft Evers nog een vurige wens voor de toekomst. "Een toffe plaat maken met eigen, door mezelf gezongen nummers. Dat is één van de vele dromen die nog moeten uitkomen."