×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Edwin Evers stopt met ochtendshow

23.03.2018 -

Na 21 jaar stopt Edwin Evers met zijn ochtendshow Evers Staat Op. Edwin deed zelf om kwart voor negen de mededeling, en dat was behoorlijk emotioneel.


Edwin Evers stopt eind 2018 met zijn ochtendshow op Radio 538. De 46-jarige dj noemt het 'de moeilijkste beslissing die hij ooit in zijn leven maakte', maar vindt dat het tijd is voor een ander leven. Hij noemde het programma een jas die als gegoten zit maar heeft nu 'behoefte aan een iets ruimere jas'. 

'Na 21 jaar Evers Staat Op kijk ik terug op een waanzinnige periode uit mijn leven. Ik ben trots op wat we met dit radioteam gedaan hebben: de ochtendshow is tot het einde het best beluisterde radioprogramma van Nederland. De beslissing om eind dit jaar te stoppen, heb ik een tijd geleden genomen. Ik moest aan het idee wennen, maar vond het belangrijk om dit besluit zelf te kunnen nemen. Na ruim twee decennia ochtendradio wil ik mij herbezinnen en nadenken over de toekomst. Ik kijk uit naar een ander leven waarin ik hopelijk meer ruimte ga krijgen om me bezig te houden met het schrijven en het maken van muziek voordat ik eventueel zou beginnen aan een nieuw radioavontuur. En we zijn er nog tot aan het einde van dit jaar!', aldus Edwin op de radio vanochtend.

Bekijk hier het fragment waarin Edwin bekend maakt te stoppen met het programma.