×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Edwin Evers krijgt eigen straat

Edwin Evers krijgt eigen straat
21.12.2018 -

Hilversum heeft sinds vrijdag een Evers Staat Op Weg. De straat is vernoemd naar dj Edwin Evers die na 21 jaar ochtendshow afscheid neemt.


De straatnaam werd vrijdag onthuld achter het pand van het radiostation, in het bijzijn van alle 538-dj's en burgemeester Pieter Broertjes van Hilversum. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Frank Dane verzorgden de onthulling.

De collega's van Edwin Evers hadden vrijdag nog meer verrassingen in petto. Zo wordt het nummer De Vrienden van de show, op de melodie van We are the world, komende week Alarmschijf. Op deze single zijn artiesten als Frans Bauer, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Nick & Simon en Jan Smit te horen. Het koor wordt aangevuld met vrienden Giel Beelen, Henk Blok, Gerard Ekdom, John van den Heuvel, Luuk Ikink, Rob Stenders, Coen Swijnenberg en Erik de Zwart.