×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Edsilia Rombley en Re-Play brengen samen single uit

21.03.2017 -

Voor Edsilia Rombley en Re-play is een langgekoesterde wens uitgekomen nu ze samen een single uitbrengen. Het nummer heet Wat je doet met mij.


Edsilia's man Tjeerd Oosterhuis schreef het lied kort na de geboorte van hun dochter Imaani. Het is volgens Edsilia een mooie, warme tekst van een ouder voor zijn kind, die tegelijkertijd als een universele liefdesverklaring kan worden gevoeld. Edsilia: 'De mannen van Re-play ken ik al zo lang en daarom ben ik erg blij dat ik nu eindelijk wat moois met ze heb kunnen opnemen.'

De release van het nummer is donderdag. Edsilia en Re-play roepen mensen op om op sociale media beelden te delen die gaan over de liefde voor hun kinderen, partner, vrienden, familie en huisdieren. De video's willen ze verwerken in een videoclip van de single. Edsilia viert op 12 mei haar twintigjarig jubileum als artiest met een show in theater Carré in Amsterdam. Dan zal ze het nummer samen met Re-play ten gehore brengen.