×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dwayne Johnson doet moeder huis cadeau

Dwayne Johnson doet moeder huis cadeau
30.12.2018 -

De moeder van Dwayne 'The Rock' Johnson heeft een wel erg speciale kerst gehad dit jaar. Haar zoon doet haar namelijk een nieuw huis cadeau. Op Instagram plaatste de acteur een filmpje waarin zijn moeder een kaart voorleest, waarin ze een 'gouden ticket' krijgt om haar nieuwe stulpje zelf uit te kiezen.


Johnson plaatste bij het filmpje een lang onderschrift om zijn moeder te bedanken. 'We woonden vroeger altijd in kleine appartementjes in het hele land. Het eerste echte huis waarin mijn ouders woonden kregen ze van mij in 1999. Ze scheidden 5 jaar later en zoals altijd in het leven, er gebeurden dingen en dingen werden moeizaam. Maar sinds toen heb ik er altijd voor gezorgd dat mijn vader en moeder alles hadden wat ze nodig hadden – huizen, auto's, etc.' Johnson's moeder mag haar nieuwe optrekje kiezen op welke plek dan ook.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door therock (@therock) op