×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dubbelganger van Gordon gevonden

6.04.2017 -

Je zou bijna zeggen dat de man op onderstaande foto Gordon is, maar het is toch echt iemand anders. Een vrouw was aan het zoeken in haar familiegeschiedenis en vond een foto van een man die als twee druppels water op de zanger lijkt.


Ze was op zoek naar de geschiedenis van haar oma, die als baby is afgestaan nadat ze werd geboren in Tsjechoslowakije. Ze kwam tijdens de zoektocht de foto van de man tegen en ze zijn nu op zoek naar wie hij is. 'Maar omdat de beste man van 1930 is, is de kans erg klein dat hij nog leeft', schrijft Jindra.

Via een Facebookpagina die wordt beheerd door fans van Gordon heeft ze geprobeerd contact te leggen met hem. Zij laten weten dat ze het bericht hebben doorgegeven. De zanger heeft via RTL Boulevard laten weten dat hij het erg leuk vindt.