Drugsdealers financieren film Lindsay Lohan

De nieuwe film van Lindsay Lohan wordt gefinancierd door een dubieus tweetal. Remington Chase en Stefan Martirosian zijn veroordeeld voor cocaïnesmokkel en hebben banden met de Russische oliewereld, de Armeense overheid en de Afrikaanse diamanthandel.

De Los Angeles Times onthulde eerder deze maand wat het producentenduo, ook verantwoordelijk voor films als Lone Survivor met Mark Wahlberg, allemaal op hun kerfstok heeft. Nu werd bekend dat Chase en Martirosian ook Lindsays nieuwe film Inconceivable gedeeltelijk gaan financieren, meldt New York Post. De twee steunen de producenten van de film, Randall Emmett en George Furla, met 525 miljoen dollar (384 miljoen euro). Inconceivable heeft een budget van omgerekend 4,4 miljoen euro. Naast Emmett en Furla is ook Lindsay zelf een van de producenten.

De 27-jarige actrice maakte vorige week tijdens het Sundance Film Festival in het Amerikaanse Utah bekend dat ze met Inconceivable een filmcomeback maakt. Ze gaat zelf de hoofdrol vertolken. Er is nog geen regisseur voor het project.

De laatste keer dat LiLo op het witte doek te bewonderen was, was vorig jaar in Scary Movie 5. De laatste grote rol die ze speelde was in de tv-film Liz & Dick uit 2012. Daarin kroop ze in de huid van Elizabeth Taylor.