×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drugs in hotelkamer Paul de Leeuw

25.02.2017 -

Paul de Leeuw vond tijdens een vakantie in de Verenigde Staten marihuana in zijn hotelkamer. Dat vertelt hij in zijn column in het AD.


Paul was met zijn man en kinderen neergestreken in een hotel in Miami. Toen hij in een lade van het bureau op zoek was naar een Europese stekker, stuitte hij op de drugs. Paul dacht er meteen het ergste van en schrijft dat hij visioenen kreeg waarin de weduwe van Menno Buch voor haar programma Buch In De Bajes hem op komt zoeken in zijn Amerikaanse cel. “Want het is hier in Trumps Amerika niet legaal. Dan zijn wij verdacht”, schrijft hij.

Uiteindelijk belt de man van Paul de receptie en komt een uit de kluiten gewassen beveiliger het zakje marihuana ophalen. De kwestie is voor Paul daarmee nog niet afgelopen. Na onderhandelen met de manager van het hotel weet hij een korting te bedingen.