×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Droombruiloft volgt nog voor getrouwde Romee Strijd

Droombruiloft volgt nog voor getrouwde Romee Strijd
25.10.2018 -

Topmodel Romee Strijd en haar vriend Laurens van Leeuwen zijn getrouwd. De twee gaven 'om praktische redenen' elkaar hun jawoord. Later moet nog een groot bruiloftsfeest komen.


'Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist', aldus de 23-jarige Romee en 27-jarige Laurens. De twee zijn al ruim acht jaar bij elkaar. 'Wij moeten het moment nog vinden om onze droombruiloft te houden en natuurlijk volgen er dan ook trouwfoto's', bevestigt het stel tegenover NU.nl

Romee is vooral bekend als model voor Victoria's Secret. Ze is sinds 2015 een van de 'angels' van het lingeriemerk. Laurens is een zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen.