×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Droevige dag voor Bastiaan Ragas

25.05.2018 -

Bastiaan Ragas herdenkt op Instagram zijn overleden broer. Roef zou vandaag namelijk 53 jaar oud geworden zijn.


'Roef 25-5-1965', schrijft de acteur bij een foto van zijn overleden broer.

Bastiaan is niet de enige die stilstaat bij deze droevige dag. Ook Claudia de Breij herdenkt de overleden Roef: 'Sterkte vandaag. Ik speelde die avond in het theatertje tegenover het restaurant waar het gebeurde. Ambulances, sirenes en al snel zijn naam. Zo jong, zo'n mooie en bijzondere man. Moet verschrikkelijk zijn je broer te missen', schrijft zij op Twitter in een bericht gericht aan Bastiaan.

De weduwe van Roef, Susan Visser, zit momenteel in Cuba en heeft online nog niet stilgestaan bij deze dag. Wel zei zij onlangs in een interview: 'Toen Roef overleed, zaten we in een ontzettend goede periode. Roef was en zal altijd een fantastische kerel blijven. Iemand die er niet meer is, kan ook niets verkeerd meer doen'.

Roef Ragas overleed in 2007 in een restaurant aan een hartstilstand. Hij was toentertijd 42 jaar.  

 

Roef 25-5-1965(foto credit Linda Bandel)

Een bericht gedeeld door Bastiaan Ragas Official (@bastiaan.ragas) op