×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Droevig nieuws voor Chantal Bles en Robert Doornbos

Droevig nieuws voor Chantal Bles en Robert Doornbos
12.06.2018 -

Vanmorgen liet styliste Chantal Bles weten dat Jada, de 2,5 jaar oude dochter van haar en voormalig Formule 1-autocoureur Robert Doornbos, ernstig ziek is. Ongeveer 2 maanden geleden is er een grote tumor met uitzaaiingen bij het kleine meisje ontdekt.


De geruchten gingen al rond, maar vandaag bevestigt Bles het in een emotioneel bericht op Instagram. Ze laat weten dat Jada momenteel in behandeling is in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht: 'Jada is heel sterk en nog steeds zo vrolijk! Wat leren we veel van ons kleine bijzondere meisje. We zijn in de beste handen in het Prinses Máxima Centrum en vechten samen met een traan en een lach.'