×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dries Roelvink kan prima leven met taakstraf voor zijn zoon

25.11.2016 -

Dries Roelvink kan prima leven met de taakstraf voor zijn zoon. Dave kreeg van de rechtbank in Alkmaar te horen dat hij 150 uur taakstraf moet verrichten wegens heling, maar dat hij is vrijgesproken van diefstal en het heimlijk verspreiden van een seksfilmpje. 'Ik ben blij dat we er nu een punt achter kunnen zetten', aldus Dries tegen BuzzE.


Volgens de zanger is het een slepende zaak geworden die als een zwaard van Damocles boven de familie bleef hangen. 'Het is een opluchting dat wat Dave me heeft verteld nu ook door de rechter is bevestigd. Hij heeft niets gestolen en ook heeft hij dat filmpje niet verspreid.' Dries, die meerdere malen contact heeft gehad met de familie wiens villa het middelpunt vormde in de zaak, zegt dat er nu eindelijk voor alle betrokken partijen een einde komt aan een onzekere periode.

Met de taakstraf kan de Amsterdammer prima leven en hij weet al wel hoe zijn zoon een goede les kan leren van de straf. 'Ik hoop dat ze iets vinden waarbij hij vroeg uit zijn bed moet. Dat dan straks de wekker om 06.00 uur gaat. Dat levert hilarische taferelen op.'