Dries geeft Dave huisarrest

Dries Roelvink heeft zijn zoon Dave een soort huisarrest opgelegd nadat die afgelopen weekeinde opnieuw in de politiecel was beland. Dave’s vader raadt hem aan zich voorlopig gedeisd te houden.

''Ik probeer hem nu uit de stad te houden, even weg bij het Leidseplein. Ik vind dat hij rust moet nemen en zich voorlopig moet richten op zijn carrière, want dit kan de ontwikkeling van zijn loopbaan schaden'', vertelt Dries aan RTL Boulevard.

Dries erkent weleens betere weken te hebben gekend. ''Het grijpt me behoorlijk aan, ik slaap ook onrustig. Doodmoe word ik ervan.''

Vorige maand zat Dave een paar dagen opgesloten vanwege vermeende betrokkenheid bij diefstal van spullen ter waarde van zo'n 60.000 euro. Na een uit de hand gelopen feestje in een villa waren onder meer sieraden en elektronica buitgemaakt. Dave zegt dat hij hier niets mee te maken heeft. Er dook ook een filmpje op waarin hij oraal wordt bevredigd door het 21-jarige meisje dat in het huis woont. Haar ouders zouden met de beelden zijn gechanteerd.