Drankprobleem oorzaak scheiding Orlando Bloom

Orlando Bloom zou een drankprobleem hebben. Het overmatige alcoholgebruik van de acteur zou zelfs de reden zijn van zijn scheiding met Miranda Kerr.

De 37-jarige Orlando zou regelmatig erg veel drinken, wat in het verleden al vaak leidde tot een black-out. Ook zou Bloom 'iemand anders worden' door de alcohol. Kerr zou het allemaal niet meer aankunnen en daarom de scheiding na drie jaar huwelijk hebben aangevraagd.
De druppel die de emmer deed overlopen zou een feestje zijn geweest van Lord of the Rings-collega Ian McKellan, vorig jaar juni. Orlando zou heel wat glazen wijn achterover hebben geslagen, tot grote ergernis van Miranda die het feestje vroegtijdig verliet.
''Orlando werd ladderzat op een van Ian McKellans beroemde dinerfeestjes, wat eigenlijk een wijnavondje is. Miranda heeft er een hekel aan wanneer Orlando dronken is, omdat hij vaak een black-out krijgt of helemaal vergeet waar hij is'', vertelt een insider aan Radar Online. ''Meestal loopt er iemand met hem naar huis voor de veiligheid, maar ik denk dat Miranda het overmatig drankgebruik heeft gebruikt als reden voor de scheiding.''