×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drama voor Sieneke

10.07.2018 -

Sieneke is enorm geschrokken toen ze hoorde dat zowel haar opa, oom én haar broer door de politie zijn opgepakt tijdens het oprollen van een drugslab in Nijmegen. Dat gebeurde maandag.


Het nieuws wordt gemeld door De Gelderlander. Het management van Sieneke laat aan Shownieuws weten: ‘Sieneke is erg geschrokken van alles wat er zich op dit moment afspeelt binnen haar familie. Door de grote onduidelijkheid die er is, is het geven van een uitgebreide reactie niet mogelijk. Sieneke richt zich volledig en vol trots op haar gezin én zangcarrière.’

Agenten troffen in een loods bij een truckbedrijf in Nijmegen een drugslab aan, zo meldt De Gelderlander. Er werden zowel chemische stoffen als een hennepkwekerij gevonden. De drie Nijmegenaren, in de leeftijd van 71,47 en 24 jaar zitten nog vast.