×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drake sleept vrouw voor rechter om claim verkrachting

19.09.2018 -

Drake sleept een vrouw voor de rechter die claimde zwanger te zijn van de zanger en hem later beschuldigde van verkrachting.


De Canadese zanger erkent dat hij de vrouw, Layla Lace, in februari 2017 ontmoette toen hij in het Britse Manchester was voor zijn Boy Meets World Tour. Na zijn concert hadden de twee, met wederzijdse instemming, seks in Drakes hotelkamer. In April 2017 meldde Layla op Instagram zwanger te zijn van de zanger, maar dat hij niet reageerde op haar berichten.

De vrouw stapte daarop naar de politie in New York met het verhaal dat Drake haar zou hebben verkracht in Manchester, waarop de zaak werd doorverwezen naar de politie in de Britse stad. Deze onderzocht de zaak en hoorde Drake over de beschuldigingen, waarop hij werd vrijgesproken. Volgens de zanger eiste Layla daarop miljoenen dollars in ruil voor haar stilzwijgen.

Drake klaagt nu op zijn beurt Lace aan voor onder meer afpersing, emotionele mishandeling, fraude en laster en eist een schadevergoeding. Dat meldt Music News.