×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dr. Phil best betaalde presentator

8.11.2017 -

Met een inkomen van 79 miljoen dollar (68 miljoen euro), is Phil McGraw de best betaalde televisiepresentator. Dat rekende zakenblad Forbes uit.


De 67-jarige verdiende zijn miljoenen vooral met de advertentie-opbrengsten van zijn dagelijkse talkshow Dr. Phil. Daarnaast is hij te huur als spreker en is hij producent van televisieprogramma's The Doctors en Bull, een serie die is gebaseerd op zijn leven.

Ellen DeGeneres staat met 77 miljoen dollar (66 miljoen euro) op de tweede plaats op de lijst, waarvoor inkomens in de periode 1 juni 2016 tot 1 juni 2017 werden berekend. Daarna volgt American Idol-presentator Ryan Seacrest, die ook een populair ochtendprogramma presenteert en 58 miljoen dollar (50 miljoen euro) bij elkaar harkte.

Op de vierde plaats in de Forbes-rangorde staat Judge Judy met een inkomen van 47 miljoen dollar (40 miljoen euro). De top vijf wordt afgesloten door Simon Cowell, die het met 43,5 miljoen dollar (37,5 miljoen euro) moest doen.