×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Douwe Bob laat nieuwe tattoo zetten

5.08.2017 -

Douwe Bob is op vakantie in Israël en heeft zich laten voorzien van een permanente herinnering aan de reis. In Jeruzalem ging hij langs bij tattoo-artiest Wassim Razzouk voor een originele koptische tatoeage.


Op Instagram deelt de zanger een plaatje van de tatoeëerder in actie. Douwe zit in de stoel en verbijt ogenschijnlijk zijn pijn, terwijl Razzouk glimlachend de onderkant van zijn rechterarm onder handen neemt. "Getting some really beautiful old stuff done", schrijft de Amsterdammer bij de foto.

Op de website van de artiest staat te lezen dat hij stamt uit een familie die al meer dan zevenhonderd jaar tatoeages van religieuze symbolen tatoeëert op bezoekers van de Oude Stad als herinnering aan hun reis.