Douwe Bob deelt beelden van eigen aanhouding: ‘Wat een wereld!’

Douwe Bob werd gisteren aangehouden door de politie vanwege een ‘incident’. De politie bleef mysterieus over wat er nu precies was gebeurd, maar Douwe Bob niet. Sterker nog: hij geeft tekst en uitleg bij een video van het gebeuren.

De 29-jarige zanger was onderweg naar huis met luiers voor zijn nieuwste spruit Elias Lieven toen hij op het fietspad werd afgesneden door een flitsbezorger op een scooter. Vervolgens reed hij met zijn hoofd tegen een paal met als resultaat een lichte hersenschudding, schrijft Douwe Bob. De politie kwam ter plaatse en wilde zijn ID-kaart zien, maar die had hij niet bij zich, dus werd hij aangehouden en beboet voor het niet kunnen tonen van zijn identiteit. “Wat een wereld”, verzucht hij. 

Excuses

Op de bijgevoegde video is te zien dat de zanger stevig uit zijn plaat gaat en een trap tegen de scooter van de flitsbezorger geeft. Daarvoor gaat hij door het stof: “Wel mijn excuses voor de trap tegen de scooter en het gescheld”. Maar, voegt hij toe: “Begin wel goed ziek te worden van die flitsbezorgertjes”.