Doutzen luisterde thuis mee

Het dj-duo Sunnery James en Ryan Marciano trapten zaterdag hun soloshow Sexy By Nature af in de Heineken Music Hall in Amsterdam. ''THANK YOU Amsterdam!'', schreef Sunnery zondag op Instagram bij een foto van een uitzinnig publiek. Niemand minder dan Afrojack kwam zaterdag langs bij het dj-duo in de HMH.

Sunnery blikt naar eigen zeggen terug op een te gekke nacht, waar hij nog van nageniet. Veel tijd om na te genieten is er niet, de man van Doutzen Kroes is alweer onderweg naar Mexico voor het Electric Daisy Carnival (EDC).

Het lijkt erop dat de zwangere Doutzen op digitale wijze meeluisterde. Het topmodel twitterde een foto waarop haar twee idolen op de rug te zien zijn en Doutzen zelf via de webcam. ''Zo dankbaar voor technologie'', schrijft Doutzen erbij. En: ''Het klinkt fantastisch. Veel plezier jongens!'' Sunnery maakte vorige week bekend dat Doutzen in verwachting is van een meisje.

Sunnery James mag dan in New York wonen, als geboren en getogen Amsterdammer is hij blij dat de show in Amsterdam begon. ''Dit is de plaats waar house groot geworden is. Het vormt een groot onderdeel van de opkomst van de dj-cultuur. Door hier met de show te beginnen, starten we meteen goed'', zei hij afgelopen week.