Doutzen Kroes in Douwe Egberts-reclame

Vanaf 24 december is Doutzen te zien in de nieuwe reclame van Douwe Egberts. Het verhaal speelt zich af in 2003 in Friesland, waar Doutzen is opgegroeid. 

Op de fiets in de regen komt Doutzen bij haar oma aan om de foto’s van haar zeilvakantie te laten zien. Oma zit aan tafel en vraagt of Doutzen de koekjes uit de keuken wil pakken. Ondertussen kijkt oma naar de foto’s en na het nemen van een slok koffie wordt oma op een idee gebracht; een inspirerend idee dat het leven van Doutzen voorgoed zal veranderen…..De commercial is onderdeel van de campagne: ‘Goede ideeën beginnen met goede koffie’. Reinout en Daniëlle Oerlemans, Leco van Zadelhoff en Ali B. kwamen al eerder op goede ideeën door Douwe Egberts-koffie.

Doutzen vond het erg leuk om aan deze campagne mee te werken: ‘Zoals jullie wel weten ben ik net als Douwe Egberts trots op mijn Friese roots. Daarom kon ik me ook meteen vinden in het script. Friesland heeft een speciaal plekje in mijn hart, omdat ik er ben opgegroeid en mijn familie nog steeds in dit prachtige stukje Nederland woont.’