Doutzen dol op frietjes

Doutzen Kroes moet voor haar werk altijd goed op haar voeding letten, maar ook zij werkt wel eens een frietje weg. "Sinds de geboorte van Phyllon ben ik niet meer zo van de zoetigheid, wel van de chips, frietjes en zoute dingen."

Doutzen schitterde onlangs weer in de lingeriesetjes van Victoria's Secret tijdens een spectaculaire show in New York. Omdat ze zo gek is op patat, gaat de blondine niet meer uit eten met haar man Sunnery James. "Dan bestellen we frietjes en kan ik het niet laten. Dat ik een Victoria’s Secret Angel ben, betekent trouwens niet dat ik nooit een patatje kan eten. Je moet wel rekening houden met proporties en diversiteit van eten" vertelt het model aan Grazia.

Haar kindje helpt Kroes om gezond te blijven eten. "Hij eet ’s ochtends havermout en dan eet ik dat ook", vertelt ze. "De gemiddelde Nederlander eet ‘s ochtends en ‘s middags brood en ’s avonds aardappelen. Ik ben opgevoed met quinoa, rijst en boekweit. Ik kan echt genieten van een cracker met avocado en zout en peper, maar na de show ga ik wel frietjes halen hoor, haha."