×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Douane vertrouwde Madonna niet

6.09.2017 -

Ook een wereldster als Madonna heeft met alledaagse zaken als de post te maken. En zelfs bij de Queen of Pop gaat het op dat gebied wel eens mis.


Madonna uitte haar frustratie dinsdag op Instagram. "Als je al de hele week Fedex ervan probeert te overtuigen dat je echt Madonna bent", schreef ze bij een foto waarop ze boos keek. De klacht gaf haar wel de kans om één van haar hits als hashtag te gebruiken. #BitchImMadonna schreef ze dan ook bij de post.

Later op de dag kreeg de zangeres blijkbaar door dat het probleem niet bij het pakketbedrijf lag, maar bij de Portugese invoerautoriteit. Ze veranderde de naam van het bedrijf in haar post toen in 'douane'.

Madonna maakte vorige week bekend dat ze naar Portugal is verhuisd. Haar elfjarige zoon David heeft een contract getekend bij voetbalclub Benfica, waar hij bij de jeugd gaat meetrainen.

 

 

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op