×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Doodsoorzaak Nieuwe Tijden-actrice Désirée Viola bekend

Doodsoorzaak Nieuwe Tijden-actrice Désirée Viola bekend
10.12.2018 -

Afgelopen zaterdag werd bekend dat de 26-jarige Désirée Viola is overleden. De actrice was in Nederland bekend van haar rol als Fien Poirier in Nieuwe Tijden, een spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden.


Patrick Breugelmans, de vader van Désirée, maakt bekend dat zijn dochter uit het leven is gestapt. Hij hoopt daarmee mensen aan te zetten om over de problematiek te praten. 'Door er niets over te zeggen doen we meer kwaad dan goed. Daarom zal op de rouwbrief een oproep worden geplaatst om voor De Warmste Week te doneren aan het Centrum ter Preventie van Zelfdoding. Mensen met problemen moeten weten waar ze terechtkunnen, zodat niemand dit ooit nog hoeft mee te maken', roept hij op in de Gazet van Antwerpen.

Eerder reageerde Patrick al via een kort berichtje op Facebook. Daarin dankte hij iedereen voor de steunbetuigingen. 'Gisteren is het leven zoals wij dat kennen gestopt. Désirée was het licht, onze zon, onze ster, onze prinses … een dochter uit de duizend. Er zijn geen woorden voor dit verdriet, enkel tranen. We willen iedereen uit de grond van ons hart bedanken. Voor jouw steun, voor je troost, voor alle blijken van medeleven. Iedereen vraagt waar ze ons mee kunnen helpen, het antwoord is eenvoudig. Hou van haar zoals ze was, denk aan haar zoals ze was, maak een gouden randje rond jouw herinneringen. Slaap zacht, prinsesje van ons hart. Papa.'