×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dood Verne Troyer mogelijk zelfmoord

24.04.2018 -

Verne Troyer had een erg hoog alcoholpromillage toen hij werd opgenomen in het ziekenhuis. Een lijkschouwer laat weten dat de dood van de kleine acteur wordt beschouwd als mogelijke zelfmoord.


Op het lichaam van Verne is een toxicologisch onderzoek gedaan, maar de resultaten zullen nog vier tot zes weken op zich laten wachten, meldt People.

Bij het bekendmaken van de dood van de Austin Powers-acteur bespraken zijn nabestaanden ook al de strijd die Verne voerde met zijn verslaving en psychische problemen. 'Depressie en zelfmoord zijn ernstige zaken. Je weet nooit wat er bij iemand van binnen speelt. Wees aardig voor elkaar. En onthoud dat het nooit te laat is om om hulp te vragen.