×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Dood Mac Miller was omslagpunt voor Ariana Grande’

‘Dood Mac Miller was omslagpunt voor Ariana Grande’
15.10.2018 -

De plotselinge dood van Mac Miller, de ex-vriend van Ariana Grande, heeft invloed gehad op de breuk tussen Ariana en haar verloofde Pete Davidson. Het zou zelfs het omslagpunt zijn geweest, zeggen bronnen tegen TMZ.


Ariana had het bijzonder moeilijk met het overlijden van Mac Miller, die vorige maand stierf na een overdosis. Ze gaf zichzelf niet de schuld, omdat ze alles zou hebben gedaan om hem van de drugs te helpen, maar zijn dood kwam wel hard aan.

In de nasleep daarvan zou Ariana zich een aantal dingen hebben gerealiseerd. Zo kon ze zich volgens TMZ niet helemaal toeleggen op haar relatie met Pete en werd haar duidelijk dat ze te snel verloofd waren. Dat gebeurde eerder dit jaar al na een paar weken daten.

Ariana en Pete hebben hun breuk nog niet officieel bevestigd.