×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Donny Roelvink en Amijé zijn uit elkaar

Donny Roelvink en Amijé zijn uit elkaar
30.04.2019 -

Het is over en uit tussen Donny Roelvink en Amijé van der Laan. Dat laat Donny in een bericht op Instagram weten


Vandaag kwam er duidelijkheid over de relatiestatus van Donny en Amijé. Op Instagram laat Donny namelijk weten dat de twee uit elkaar zijn. ‘Het is uit tussen mij en Amijé. Verder ga ik hier NIKS over zeggen aan wie of wat dan ook, want dat gaat verder niemand wat aan. Amijé en ik hebben beiden geen behoefte om dit aan iemand te moeten uitleggen. Ik ga jullie ook vragen om daar gewoon respect voor te hebben’, aldus Donny. De tv-persoonlijkheid laat ook weten dat de twee op een vredige manier uit elkaar zijn gegaan en beiden hun eigen weg gaan. ‘We gaan beiden verder met ons leven en gunnen elkaar het beste toe.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink. ⁶ (@donnyroelvink) op

De laatste tijd gingen er al geruchten van een eventuele relatiebreuk. Amijé is namelijk zonder Donny aan het backpacken door Azië en op Instagram zouden bijna geen foto’s van het stel staan. Nu heeft de tv-persoonlijkheid bevestigd dat het uit is.