×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Donald Trump vroeg Emma Thompson mee uit

24.03.2017 -

Voordat de Amerikaanse president Donald Trump zijn First Lady Melania ontmoette, had hij een oogje op een hele andere vrouw. Emma Thompson vertelde in een Zweeds interview dat ze ooit uit werd gevraagd door de zakenman.


Een paar dagen nadat haar scheiding van regisseur Kenneth Branagh in 1997 definitief was geworden, werd de actrice gebeld. 'Ik neem op en hoor 'hallo, Donald Trump hier'', herinnert Emma zich. Emma had de latere president nog nooit ontmoet, maar kreeg toch een uitnodiging om in de Trump Towers te verblijven.

Trump stelde ook voor eens wat te gaan eten samen, maar de actrice is daar nooit op ingegaan. Daar heeft ze nu spijt van, vertelde Emma volgens Entertainment Tonight. 'Ik wou dat ik het wel had gedaan, denk je eens in wat voor verhalen dat had opgeleverd.'