×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Donald Trump kan niet lachen om Saturday Night Live

Donald Trump kan niet lachen om Saturday Night Live
20.11.2016 -

De aanstaande Amerikaanse president Donald Trump kan niet lachen om de persiflages in de Amerikaanse show Saturday Night Live.


Op Twitter oordeelt Trump: ''Ik heb gisteravond delen van Saturday Night Live gezien. Het is een eenzijdige en tendentieuze show. En helemaal niet grappig." In de zaterdagavondshow van NBC wordt Trump bijna wekelijks gepersifleerd door de Amerikaanse acteur Alec Baldwin.

Trump herhaalde zondag ook zijn eis aan de cast van de musical Hamilton om excuses aan te bieden aan zijn running mate Mike Pence. De aankomende vicepresident bezocht de musical vrijdagavond en werd vanaf het podium toegesproken door acteur Brandon Victor Dixon. Trump noemt dit schandalig gedrag van de cast en verlangt excuses.