×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

O’Riordan niet overleden onder verdachte omstandigheden

16.01.2018 -

Dolores O’Riordan, de zangeres van The Cranberries, is niet onder verdachte omstandigheden overleden. Dat heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.


'Scotland Yard zegt dat de dood van Cranberries-zangeres Dolores O'Riordan maandag in Londen, niet als verdacht wordt gezien', schrijft CBS News-journalist Thoomas Daigle op Twitter. 'Het stoffelijk overschot is inmiddels overgebracht naar de lijkschouwer'.

Het lichaam van de Ierse zangeres werd maandagochtend gevonden in een Londens hotel, waarna haar manager later op de dag haar overlijden wereldkundig maakte.

O’Riordan verbleef in de Angelse hoofdstad voor opnames. Haar management heeft nog geen details prijsgegeven over de doodsoorzaak. Wel laten ze weten dat haar dood plotseling was en dat de familie er kapot van is: 'Ze vragen om privacy in deze voor hen zeer moeilijke tijd'.