×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dolly Parton zingt mee met Miley Cyrus

Dolly Parton zingt mee met Miley Cyrus
28.09.2017 -

Dolly Parton is te horen op het nummer Rainbowland van Miley Cyrus. De zangeres deelde op Twitter een fragment van de song die te vinden is op haar nieuwe album Younger Now. Die plaat verschijnt vrijdag.


Het is de vierde track die Miley aan haar fans presenteert. Rainbowland is een catchy nummer met veel country-invloeden. Samen met Dolly bezingt Miley hoe fijn het zou zijn als iedereen in Rainbowland zou wonen. Het nummer is volgens Billboard een steuntje in de rug voor de LBGTQ-gemeenschap.

Naast Rainbowland liet Miley eerder al Week Without You en Malibu aan haar fans horen. Van het titelnummer Younger Now is zelfs al een videoclip. Daarin gaat Miley gekleed als Elvis Presley. Younger Now wordt de opvolger van Miley Cyrus & Her Dead Petz uit 2015.