Fred van Leer

Dolblije Fred van Leer heeft goed nieuws

Fred van Leer is door het dolle heen nadat hij goed nieuws te horen heeft gekregen. De stylist ging afgelopen jaar drie keer onder het mes vanwege een infectie in zijn schouder, maar laat nu weten dat hij morgen eindelijk weer op het podium staat.

Fred van Leer heeft het afgelopen jaar meerdere voorstellingen van zijn theatershow moeten annuleren, tot teleurstelling van zijn fans. ‘Na zes weken mag ik morgen eindelijk weer op het podium staan’, laat hij weten.

‘Ik kan jullie niet vertellen hoe blij ik ben. Ik voel me sterk en fit’, vervolgt hij. Toch gaat het nog wel even duren voordat Fred weer helemaal de oude is. ‘Ik ben nog lang niet waar ik moet zijn, maar het gaat goed komen.’

Eind november werd Fred voor de eerste keer opgenomen in het ziekenhuis, maar niet veel later stond hij weer buiten zonder enige hulp. Slechts een aantal dagen later werd de stylist wederom opgenomen vanwege enorme pijn. Er werd toen maar liefst 2 liter pus uit zijn schouder gehaald. Toch bleek de bacterie nog steeds niet weg te zijn en moest hij nog meerdere keren geopereerd worden.

Ook interessant:

Fred van Leer deelt slecht nieuws vanuit zijn ziekenhuisbed

Nieuwe liefde Herman van der Zandt reageert op geruchten

Opnieuw tegenslag voor Connie Witteman