×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Documentaire over Luciano Pavarotti wordt gemaakt

2.06.2017 -

Regisseur Ron Howard gaat een documentaire maken over het leven van de Italiaanse operazanger Luciano Pavarotti. Dat maakte het productiebedrijf van Howard, Imagine Entertainment, donderdag bekend.De Italiaanse tenor overleed in 2007 op 71-jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Pavarotti was een van de meest bekende moderne operazangers en trad vaak op met popmuzikanten zoals U2. In 1998 won hij een Grammy Award voor zijn gehele oeuvre.


Pavarotti verkocht in totaal ruim 100 miljoen platen en was de eerste artiest die met klassieke operamuziek in de hitlijsten kwam. Wanneer de documentaire van Howard uitkomt, is niet bekend gemaakt.