×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje voor Robin Thicke

Dochtertje voor Robin Thicke
27.08.2018 -

Ook het tweede kind van Robin Thicke en zijn vriendin April Geary is een meisje. Dat maakte het stel dit weekend bekend via social media.


De zanger en het model deelden allebei beelden van hun gender reveal party. Daar werd een taart gebracht die April mocht aansnijden. Er bleek een roze vulling in te zitten. In het bijschrift voorspelde ze dat ook haar volgende dochter een vaderskindje zal zijn. Het meisje moet rond de verjaardag van Robin op 10 maart ter wereld komen.

Het stel maakte afgelopen week via Instagram bekend dat ze gezinsuitbreiding verwachten. April postte toen een filmpje waarbij dochter Mia een echofoto in haar handen had. Mia werd afgelopen februari geboren. Robin heeft ook een kind uit zijn eerste huwelijk met Paula Patton, zoon Julian Fuego.