×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje voor Dwayne Johnson

23.04.2018 -

Dwayne 'The Rock' Johnson is opnieuw vader geworden van een meisje. De 45-jarige acteur en zijn vriendin Lauren Hashian verwelkomden maandag dochter Tiana Gia.


he Rock postte een foto van zijn pasgeboren dochter op Instagram. 'Gezegend en trots dat we nog een sterk meisje op deze wereld konden zetten', aldus Dwayne. De Jumanji-ster is ook vol bewondering van zijn vriendin, die heeft gebaard 'als een rockster'. 'Ik ben opgevoed en mijn hele leven omringd door sterke, lieve vrouwen, maar na het meemaken van Tia's geboorte is het moeilijk om onder te woorden te brengen hoeveel liefde, respect en bewondering ik heb voor @laurenhashianofficial en alle moeders en vrouwen.'

Johnson heeft ook gelijk wat advies voor alle aanstaande vaders: 'Het is enorm belangrijk om bij het hoofd van je vrouw te staan wanneer ze aan het persen is, om zoveel mogelijk steun te geven, om handen vast te houden, om benen vast te houden, wat je me maar kan doen. Maar als je het meest krachtige en primitieve moment dat het leven te bieden heeft, wil begrijpen, kijk dan hoe je kind wordt geboren. Het verandert je leven en het respect en de bewondering die je voor een vrouw hebt, zal voor altijd oneindig zijn.' Tot slot belooft de acteur aan zijn dochter dat hij haar de rest van zijn leven zal beschermen, leiden en haar aan het lachen zal maken.

The Rock en zijn Lauren verwelkomden dochter Jasmine Lia in 2015. Met zijn ex-vrouw Dany Garcia heeft de acteur een 16-jarige dochter, Simone Alexandra.

 

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock) op