×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje The Rock in ziekenhuis

Dochtertje The Rock in ziekenhuis
7.03.2018 -

Dwayne Johnson en zijn vrouw Lauren maakten dit weekend een angstige nacht mee. Hun tweejarige dochtertje Jasmine moest per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd.


'The Rock' bedankte gisteren in een video die hij op Instagram plaatste het ambulance- en ziekenhuispersoneel en degene die hem te woord stond bij alarmlijn 911. Hij noemde hen 'zo zorgzaam, meelevend en voortvarend'. Wat er precies met de peuter is gebeurd, vertelde de Jumanji-acteur niet. Wel liet hij weten dat Jasmine 'godzijdank' weer in orde is.

Dwayne eindigde de video met een boodschap aan andere ouders: 'In noodgevallen als deze, zou ik aanraden om zo kalm en gefocust mogelijk te blijven, want onze kleintjes voelen onze energie aan, zeker in tijden van stress'.

In december kondigden Dwayne en Lauren aan dat ze dit voorjaar een tweede dochter verwachten. De acteur heeft naast Jasmine ook een zestienjarige dochter uit een eerder huwelijk, Simone. 'Big Daddy is compleet omgeven door prachtig oestrogeen. Allemaal meiden, één gozer. En een jongetjeshond. Ik zou niet anders willen', aldus de boomlange acteur bij de bekendmaking.

(Foto: Instagram)