×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje Nick Carter heet Saoirse

Dochtertje Nick Carter heet Saoirse
9.10.2019 -

Nick Carter en zijn vrouw Lauren Kitt hebben de naam onthuld van hun pasgeboren dochter. Het meisje, dat precies een week geleden ter wereld kwam na een zware bevalling, heeft de naam Saoirse Reign Carter gekregen.


Via Instagram deelde Nick ook een nieuwe foto van de baby, waarop dit keer wel het gezicht te zien is. ‘Aan mijn ongelooflijk sterke vrouw’, schrijft de Backstreet Boys-zanger bij een foto die vlak na de geboorte van Saoirse gemaakt is. Op het kiekje kust hij het voorhoofd van zijn vrouw, terwijl zij hun kindje tegen de borst houdt. In de post blikt Nick terug op de zwangerschap en ‘de hoop dat we dit moment, met een beetje hulp van boven, zouden mogen beleven’. ‘Ik wil je gewoon bedanken dat je mij het leven, de liefde en de familie hebt gegeven waar ik altijd naar heb verlangd.’

 

Saoirse is het tweede kind van Carter en Lauren. In 2016 verwelkomden ze al zoontje Odin. Eerder kreeg de vrouw van de zanger na een zwangerschap van zes maanden een miskraam.