×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje Monica en Lars opgenomen in ziekenhuis

Dochtertje Monica en Lars opgenomen in ziekenhuis
15.10.2018 -

Zara-Lizzy, het dochtertje van Monica Geuze en Lars Veldwijk, blijkt in het ziekenhuis te liggen. Dat liet een emotionele Lars weten na afloop van de wedstrijd Sparta Rotterdam - SC Cambuur.


Hoewel Sparta Rotterdam met 3-0 won en Lars hierin een hoofdrol speelde, was het voor hem geen feestelijke dag. Na afloop van de wedstrijd ging de voetballer gelijk naar het ziekenhuis toe, waar zijn dochtertje Zara-Lizzy ligt. 

Na het maken van zijn eerste doelpunt was Lars zichtbaar emotioneel en wenste de stadionspeaker hem sterkte. Aan RTV Rijnmond vertelt Lars wat meer over zijn dochtertje: 'Ze is gisteren opgenomen. Het is niet ernstig gelukkig. We zijn op tijd, maar ze ligt er nog steeds.'

Verder laat hij weten dat hij er niet te veel over wil zeggen: 'ze is wel oké, maar ze ligt wel in het ziekenhuis.'

Het management van Monica laat aan NU.nl weten Zara-Lizzy in het ziekenhuis is opgenomen omdat ze de afgelopen dagen te weinig dronk: 'De opname is dus meer preventief om te zorgen dat ze genoeg voeding binnenkrijgt. Monica en Lars waren geschrokken, maar ze waren er op tijd bij dus hebben goede hoop dat ze genoeg voeding binnenkrijgt.' 

Dochtertje Zara-Lizzy Noé werd in Juli geboren en is voor vlogster Monica haar eerste kindje. Voor Lars is het zijn eerste dochtertje, hij heeft al een zoontje uit een eerdere relatie.