Dochter Whitney Houston wilde weg bij haar man

Bobbi Kristina Brown en haar man Nick Gordon hadden al een tijd lang een onstuimige relatie. "Ze zitten al lang in een zelfdestructieve cyclus", vertelt een anonieme vriend en voormalig schoolgenoot van Brown.

Bobbi en Nick zouden drugs gebruiken en regelmatig vechten. In september werden ze betrapt op het gebruiken van crack tijdens een verjaardagsfeestje.

Ook zouden Brown en Gordon, die vorig jaar claimden in het huwelijksbootje te zijn gestapt, al een tijdje apart slapen. Een week voordat Brown bewusteloos in bad werd aangetroffen kwam de politie langs nadat er melding was gemaakt van een gevecht, maar toen de agenten arriveerden was er niemand thuis.

"Op de woensdag voordat ze werd gevonden stuurde ze een vriend een bericht waarin ze zei dat ze denkt dat haar relatie met Nick niet werkt", meldt de bron aanThe National Enquirer. "Krissi wilde bij hem weg en had plannen om naar Californië te verhuizen om in haar moeders voetsporen te treden als zangeres."

De 21-jarige dochter van Whitney Houston ligt nog steeds in een coma nadat ze op 31 januari bewusteloos werd aangetroffen in bad.