Dochter van Whitney Houston getrouwd

Bobbi Kristina Brown, de dochter van wijlen Whitney Houston, is getrouwd met Nick Gordon. Dat maakte Bobbi bekend via Twitter. Ze plaatste er een foto bij van haar hand en die van Nick, waarop trouwringen te zien zijn.

Op Twitter plaatste de 20-jarige Bobbi vrijdag een bericht met de hashtag #HappilyMarried, met daarbij smileys en icoontjes van een ring en een hartje. In de persoonlijke informatie op haar Twitterpagina staat nu 'Vrouw van @ndgordon'.

In juli werd bekend dat Bobbi en Nick met elkaar verloofd waren. Haar vader Bobby Brown liet toen weten dat hij niet blij was met de verloving. Hij zou een moeizame verhouding hebben met Nick, die op zijn twaalfde informeel geadopteerd werd door Whitney Houston. Op de commotie die ontstond over de verloving met haar pleegbroer, schreef Bobbi indertijd op Facebook: 'Laat me iets verduidelijken, we zijn geen echte broer en zus en hij is zelfs niet mijn geadopteerde broer. Mijn moeder heeft hem nooit geadopteerd. Sterker, mijn moeder was degene die ons altijd aanmoedigde om te gaan daten.'