Dochter Utopia’s Andrea ziedend

Sophia-Deborah Bles, de dochter van Utopia deelneemster Andrea, heeft zich op Facebook op niet mis te verstane wijze uitgelaten over de 52-jarige massagetherapeute. ’Je hebt mijn familie kapot gemaakt’, liet ze onder andere weten.

Utopia-volgers omschrijven deelneemster Andrea waarschijnlijk als een lieve, diepgelovige vrouw die heel positief in het leven staat en het alleen maar goed met iedereen voor heeft.

Maar de werkelijkheid is anders, althans, dat beweert haar dochter Sophia-Deborah Bles. Sophia-Deborah, die overigens qua uiterlijk veel weg heeft van Andrea, zette op Facebook een ware tirade tegen haar moeder. In een bericht op haar tijdlijn staat bijvoorbeeld te lezen: ’Alle afleveringen van Utopia net teruggekeken. Ik sta echt zwaar en zwaar te koken van woede. Ik noem jou niet eens mijn moeder. Jankt de ogen uit je kop (prachtig acteerwerk, chapeau) voor je overleden stiefdochter, maar zelf nooit een traan gelaten om jouw bloedeigen kind? Jij hebt het gore lef gehad om mijn familie kapot te maken, mij proberen te ontvoeren, en vervolgens op zeer jonge leeftijd in de steek te laten.’

En zo gaat het nog even door. Wordt ongetwijfeld vervolgd.