Dochter Rafael en Estavana in het geheim gedoopt

Rafael van der Vaart en Estavana Polman hebben dochtertje Jesslynn laten dopen tijdens kerst. Dat gebeurde in het geheim in het bijzijn van vrienden en familie. De doop gebeurde tijdens de kerstdagen in de Mariakerk in Heemskerk, precies een halfjaar na haar geboorte op 23 juni.

Wat de doop extra bijzonder maakte, is dat er een belangrijke rol was weggelegd voor grote broer Damián. Hij mocht de pastoor assisteren en hield daarnaast een toespraak voor de ongeveer 150 aanwezigen in de parochiekerk van de familie. In zijn speech zou Damián verteld hebben hoe blij hij met de komst van zijn zusje is: ‘Hoera, mijn zusje is er’.

De vrienden en familie die uitgenodigd waren, ontvingen de volgende uitnodiging: 'Kiekeboe! Als een klein engeltje kom ik even om even iets over mijn feest te laten horen. Leg daarom in jullie zakdoek alvast een paar knopen, want ik zal mij laten dopen'.

Een belangrijk persoon die écht niet kon ontbreken, was natuurlijk Frits Barend. Hij heeft er immers voor gezorgd dat de twee aan elkaar gekoppeld werden en vervolgens begonnen met afspreken. Rafael zag Estavana wel zitten en gebruikte de oud-presentator als doorgeefluik voor zijn eerste berichten via sms aan haar.

 

Merry Christmas from our family to you and your loved ones #Xmas 2017 # Thankful #love #family

Een bericht gedeeld door Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart) op

Jesslynn zelf droeg een prachtig wit jurkje, gemaakt door een tante van Estavana en schitterde daarmee. Vader Rafael kijkt tevreden terug op het afleggen van de geloften, staat te lezen in een ochtendkrant. Het officieel erkennen van de volledige naam die zij hun dochter gaven, ging geheel zoals hij het gewild heeft. Naast haar voornaam Jesslynn en achternaam Van der Vaart, draagt ze als tweede naam dezelfde als die van haar moeder: Estavana.

Aansluitend aan de dienst besloot het gezelschap het glas te heffen. Het gerucht gaat nu dat dit misschien wel een alternatief voor een huwelijksfeest was. Estavana zei namelijk eerder nog niet te willen trouwen met Rafael: 'Trouwen doe je maar één keer in je leven en dat heeft hij helaas al gedaan', zei ze tijdens een interview met Van Der Vorst Ziet Sterren.