×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Irene Moors timmert aan de weg als model

Dochter Irene Moors timmert aan de weg als model
10.10.2018 -

Irene’s dochter timmert hard aan de weg om model te worden.’ Ze doet het af en toe voor een bureau, maar ook voor allerlei evenementen. Het is dus niet op dagelijkse basis. Soms komt er een leuke opdracht voorbij en dan staat ze weer even met een vrolijke lach en een tasje, sjaaltje of blouse op de foto’, vertelt Irene trots aan Weekend.


Voor Rosalie, de dochter van Irene, is het nu vooral een heel leuke bijverdienste. 'Het is nu niet ineens zo dat ze bij Holland's Next Top Model vooraan gaat staan. Ze doet bepaalde dingen, krijgt er lekkere centen voor, en kan daar haar huur en spullen van betalen', aldus de SBS 6-presentatrice.

Het is geen geheim dat het er in de modellenwereld soms hard aan toe gaat. Maar daar maakt Irene zich geen zorgen om: 'Wij zijn helemaal niet met maten bezig! Totaal niet. En de mensen voor wie ze werkt ook niet. Dat gebeurt op een heel ander, groots en hoog niveau, en daar is hier geen sprake van.' Of ze de nieuwe Doutzen is? 'Dat wel, voor mij zeker. Het is mijn dochter, ik vind haar sowieso de knapste’, vertelt de trotse moeder. 

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 41 ligt nu in de winkel.