×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Hadewych Minis te vroeg geboren

12.02.2015 -

Een dag eerder dan gepland is actrice Hadewych Minis op 11 februari bevallen van dochtertje Catalina Mana Maria Lukács. De naam werd pas na de bevalling definitief gemaakt omdat Hadewych en haar eveneens acterende man Tibor Lukacs vooral wilden luisteren naar het gevoel dat ze hadden toen ze hun dochter voor het eerste in hun armen hadden. De twee hadden al een zoontje van 3, Salvador.


Voor Hadewych en Tibor betekent de geboorte van Catalina dat hun gezin nu ook compleet is. 'Ik ben ook al 38, hè?!', liet Hadewych onlangs nog aan Weekend weten. Ze vertelde toen ook dat hun zoontje, de 3-jarige Salvador, niet kon wachten tot zijn zusje geboren was.  'Hij heeft het er de hele dag over', vertelde Hadewych onlangs met een brede grijns. 'Op de crèche, waar hij twee dagen per week zit, is hij de hele tijd kleine baby'tjes aan het optillen en de fles aan het geven. Dat is echt heel schattig. En als hij thuis is praat hij ook steeds tegen de buik, haha.' Hoewel de babykamer al lang klaar was, twijfelden Hadewych en Tibor tot na de bevalling over de naam. 'Het is wel een naam die past in het rijtje Tibor, Hadewych en Salvador. Dus het wordt geen Jetje', wist Hadewych toen al. 'Maar wat het precies wordt beslissen we pas als ze er is. Maar dat is ook niet erg, want je hebt zelfs na de geboorte nog drie dagen om een naam te verzinnen, toch?', richtte ze haar blik op man Tibor. 'We houden haar na de bevalling omhoog en dan beslissen we, haha', grapte de acteur.  En dat deden ze dus op woensdagavond om 20.19 uur, waarna ze luisterden naar hun gevoel en samen kozen voor de naam Catalina Mana Maria Lukács.