×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Dan Karaty opgenomen in ziekenhuis

29.01.2018 -

Spannende tijden voor Dan Karaty en zijn vrouw Natasha. Hun dochtertje Quinn werd afgelopen weekend opgenomen in het ziekenhuis. Wat haar precies mankeert is niet duidelijk maar op zijn Instagram regent het steunbetuigingen van bezorgde fans.


'Zo trots op onze kleine, dappere meid. Ze kent totaal geen angst!', schrijft Dan bij de foto's waarop hij samen met zijn vrouw en dochter te zien is (klik op de foto voor meer foto's). Laten we hopen dat de kleine meid het ziekenhuis snel weer mag verlaten.

 

So proud of our brave little lady. That little firecracker has no fear!

Een bericht gedeeld door Dan Karaty (@dankaraty) op

Dan Karaty heeft het de afgelopen jaren privé behoorlijk zwaar gehad. Zo werd zijn zoontje Daniel in 2014 op één jarige leeftijd plots ernstig ziek. Het bleek om een auto-immuunziekte te gaan. Iets waarvoor hij behandeld werd en waardoor het nu weer goed gaat.