×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Courteney Cox wil dolgraag mama’s huwelijk organiseren

21.04.2015 -

Coco Arquette, de tienjarige dochter van Courteney Cox, zou graag weddingplanner willen zijn van het aanstaande huwelijk van haar moeder met Snow Patrol-muzikant Johnny McDaid. "Coco is erg met het huwelijk bezig. Ik wilde een weddingplanner inhuren, maar kennelijk wil zij het doen", vertelde Courteney dinsdag in de show van Ellen DeGeneres.


"Ze is tien, maar ze wil alles aanpakken. Ze wil eerste bruidsmeisje zijn en bloemenmeisje, eigenlijk alle bruidsmeisjes tegelijk. Ze is er erg enthousiast over."

De vijftigjarige actrice en regisseuse onthulde in de talkshow eveneens dat Coco vorige week twee liedjes heeft gezongen op de trouwerij van haar vader David Arquette. ''Ze is dol op trouwerijen", zei Courteney.

"Ze is een goede zangeres, ik weet niet waar ze het vandaan heeft. Ze speelde de hoofdrol Elphaba in de schoolmusical Wicked. En ze zong I Will Always Love You op Davids bruiloft. Dat is een moeilijk lied."