×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter (7) Miljuschka Witzenhausen met spoed naar ziekenhuis

Dochter (7) Miljuschka Witzenhausen met spoed naar ziekenhuis
19.03.2020 -

De schrik zit er goed in bij presentatrice Miljuschka Witzenhausen: haar zevenjarige dochter Fien moest na heftige epileptische aanvallen direct naar het ziekenhuis.


Op Instagram deelt de presentatrice een foto van haar dochter in het ziekenhuisbed. ‘BAM, dan zit je in deze rare tijd weer in het ziekenhuis met je meisje’, schrijft ze erbij. ‘Ze heeft vanochtend zeldzaam heftige epileptische insulten gehad. We zijn gelukkig weer thuis. Ik heb zoveel respect voor de zorg iedere keer weer, maar vooral in deze tijd.’

Taart

Als dank, en om ziekenhuispersoneel in deze heftige periode een hart onder de riem te steken, heeft Miljuschka verschillende maaltijden en taart voor ze gemaakt.

 

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen wil eerlijker foto’s op social media