Do geniet van haar zwangerschap

Het nieuwe album van Do ligt al klaar. Maar toen ze zwanger werd, besloot ze toch maar te wachten met het uitbrengen ervan. "Het is nu gewoon niet handig. Ik kan niet twee weken na de bevalling tegen de baby zeggen: mama gaat weer werken."

De 32-jarige zangeres is inmiddels zeven maanden zwanger, en vriend Marc en zij kunnen niet wachten tot het zo ver is. "Ik ben er eigenlijk überrelaxt onder", zegt ze in het AD. "En Marc heeft gelukkig niet extreem veel last van mijn zwangerschapshormonen. Hij is heel ontspannen."
Do is ondertussen ook bezig 'de schade' van de zwangerschap zo veel mogelijk te beperken met haar personal trainer. "Vooral niet te veel springen, want je wilt niet dat alles gaat hangen." En er wordt druk gesmeerd tegen striae. "Heb het nu nog niet, maar als het komt zou ik dat wel erg vinden. Die strepen gaan dus nooit meer weg. Tegen de bevalling zie ik niet op, maar ik hoop dat ik een beetje leuk uit de strijd kom."
Over de rolverdeling na het zwangerschapsverlof hebben de twee ook al nagedacht. "Ik ben eigen baas, dus kan een hoop dingen plannen zodat het handig uitkomt met de baby. We zijn al aan het zoeken naar een leuke crèche. Maar ik ga geen kind baren om hem door anderen te laten opvoeden. Dus vaak zal hij ook met mij meegaan. Ik zie het al helemaal voor me, zo’n klein jochie dat in de coulissen staat mee te dansen. Dat lijkt me echt te gek."