×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dj’s zien nieuwe kans voor Serious Request

24.09.2018 -

De dj's van 3FM reageren stuk voor stuk positief en verwachtingsvol op de nieuwe opzet van Serious Request. Wijnand Speelman, die de afgelopen jaren op reis ging voor de actie, noemt de vernieuwde formule 'een mooie stap'.


'Heel blij dat we hier samen met het Rode Kruis aan blijven bouwen om ze te kunnen ondersteunen in het fantastische werk waar ook ter wereld. Hoop dat ik ook op jou kan rekenen!', schrijft Wijnand op Twitter. 'Mooi nieuw onderdeel: meer keuzevrijheid met betrekking tot jouw donatie.'

Frank van der Lende neemt een voorschot op de negatieve reacties op sociale media. 'Ja, Serious Request verandert. Daarmee geen Glazen Huis meer', zegt hij. 'Maar een voettocht, festival en al die vette acties van jullie. Want dit is iets waar ik erg naar uitkijk; om samen iets nieuws op te zetten.'

Andere 3FM-dj's delen hun enthousiasme. 'Dit wordt te gek en zó spannend', twittert Mark van der Molen. 'Dit gaat zo vet worden', schrijft Rob Janssen op zijn beurt.

De nieuwe opzet van 3FM Serious Request wordt op sociale media wisselend ontvangen. Sommigen vragen zich af of de radiozender niet zijn eigen glazen ingooit door een streep te zetten door het succesvolle concept met het Glazen Huis. Anderen zijn juist weer erg benieuwd naar de nieuwe vorm omdat ze vinden dat de formule van het Glazen Huis wel was uitgewerkt.